Taxateur

Taxeren is het doen van een waarde-uitspraak op basis waarvan belangrijke beslissingen genomen worden, die vaak verregaande consequenties hebben. Een taxatie is dan ook geen nattevingerwerk en kan alleen uitgevoerd worden door een specialist.

Men dient hiervoor ingeschreven te staan bij de Stichting VastgoedCert en aangemeld bij een validatie instituut. Wij voldoen aan deze strenge kwaliteits eisen. Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit staat voor kwaliteit, voor zowel opdrachtgever alsmede de hypotheekverstrekkers. U bent dus verzekerd van een goed onderbouwd taxatierapport, dat door iedereen geaccepteerd wordt.

U kunt een taxatie nodig hebben voor de volgende gelegenheden: Omdat we vanuit huis werken kunnen wij uw taxatie tegen hele scherpe prijzen aanbieden.

Zodra u de factuur via de bank aan ons betaald heeft, ontvangt u een digitale versie van het taxatierapport en natuurlijk een origineel getekend rapport in tweevoud. Betaalt u liever via uw notaris, dat kan. Daarvoor brengen wij u 30,- extra in rekening. U bent dan wel verplicht om de datum van transport aan ons door te geven en de nota door te sturen naar de notaris.

Kortom, als u snel een voordelig taxatierapport nodig heeft, neem dan direct contact met ons op.